

MALZEMELER;
2 Domates
3 Patlıcan
2 Biber
2 Diş Sarımsak
1 Kase Yoğurt
1 Yemek Kaşığı Zeytin Yağı
Gelelim Yapılışına:)
Şekil A'da görüldüğü üzere bütün sebzelerimizi içini çekene kadar patlatıyoruz.bu işlem tamamlandıkan sonra hepsinin kabuklarını soyup küçük küçük doğruyoruz.sarımsaklarıda içine dövdükten sonra servis tabağına alıp üzerini bir güzel yoğurtlayıp afiyetle yiyoruz.güzel bir pazar akşamında kardeşim ve kuzenimle yaptıştık;) benimki biraz fazla yoğurtlu olmuştu :))
canımm harika ellerine sağlık bayılıyorum patlıcana...
YanıtlaSilpatlatma tekniğim nasıl ama :)))
YanıtlaSilAramiza hos geldiniz sefa getirdiniz cok güzel tarileriniz ve harika bir blogunuz var .Nice uzun güzel tarifleri paylasalim.Sevgiler canim öpüyorum.
YanıtlaSilGülcan Hanım hoşbulduk teşekkür ederim benide aranıza aldığınız için güzel tariflerle buluşmak dileğiyle ;) bende öpüyorumm
YanıtlaSilellerinize sağlık çok güzel görünüyor. yeni tarifler bekliyoruz.sevgiler...
YanıtlaSil